Reference

O nama

IM - COMP - Obrada i oblikovanje stakla

Tvrtka IM-COMP osnovana je 1992. godine sa sjedištem u Čakovcu, od strane dvoje mladih i entuzijastičnih poduzetnika Ivana i Ksenije Mesarić. Od obiteljskog poduzeća IM-COMP d.o.o je prerastao u jedno od vodećih tvrtki u Hrvatskoj u obradi i oblikovanju stakla. Već dvadeset godina pružamo podršku klijentima kontinuiranim usavršavanjem proizvodnih i organizacijskih procesa u svakom segmentu prerade, obrade i oblikovanja stakla. Mnogi uspješno završeni projekti i zadovoljni klijenti dokaz su dobro organizirane i kvalitetne tvrtke, što nam svakodnevno daje poticaj za daljnji rad i usavršavanje.

Naša misija

Pružiti našim klijentima stalnu podršku IM-COMP stručnog tima, korištenjem inovativnog i individualnog pristupa, usavršavanjem proizvodnih i organizacijskih procesa u svim segmentima obrade i oblikovanja stakla.

Naša vizija

Širenje poslovanja sve više izvan granica Hrvatske uz praćenje daljnjeg razvitka svjetske tehnologije kako bi kao domaći proizvođač mogli svojim klijentima u Hrvatskoj i inozemstvu pružiti još kvalitetniju uslugu i proizvode po svjetskim standardima i prihvatljivim uvjetima.

Primarne djelatnosti

▪ Obrada i oblikovanje stakla - rezanje, brušenje, fazetiranje, bušenje, graviranje, CNC obrada stakla,
   proizvodnja izolacijskog stakla, kaljenje, laminiranje,sitotisak, HST
▪ Završni radovi u građevinarstvu - staklene fasade, spider fasade, staklene pregrade i vrata, interijeri od stakla
▪ Trgovina staklom i staklarskim priborom

Dokazana kvaliteta

IM-COMP danas je moderna tvrtka s kvalitetnim proizvodima koji osiguravaju zadovoljstvo naših klijenata. Dokaz naše kvalitete je certificiran proizvod CE markingom, kao i certifikati ISO 9001 i ISO 14001. Tvrtka vrši ispitivanja kvalitete naših proizvoda sustava u ovlaštenom laboratoriju: IFT- Rosenheim.

Nova i sofisticirana tehnologija kao odgovor na zahtjeve tržišta

Zbog sve modernije i učestalije primjene stakla u eksterijeru i interijeru, IM-COMP svoj fokus stavlja na sve finiju obradu stakla kako bi mogli isporučiti usluge i proizvode, kao što su staklene fasade, staklena vrata i stijene, nadstrešnice, ograde, vrata i namještaj i drugo. Konstantno pratimo svjetske trendove, i kako bi se odgovorili na zahtjeve arhitekata i tržišta, IM-COMP je posljednjih godina investirao u novu i sofisticiranu tehnologiju koja nam daje prednost odrađivanja zahtjeva u najkraćem roku i s najvišom kvalitetom.